Voorbeeld-menu:
Menu Pure
Apero
4 uitgebreide verzorgde amuses volgens marktaanbod
Voorgerecht
Tartaar van zeebaars met mousse van avocado, mayonaise a la bouillabaisse, roze peper en de tempura van een Nobashi-garnaal
of
Kort gebakken Noorse Sint jakobsvruchten geserveerd met ravioli's van truffel, bospaddestoelen en ruccola
-suggestie wijn wit: Pinot Gris uit de Loire 30€
Hoofdgerecht
Herten-kroon met opgebakken knolselder, butternutpompoen, grondwitloof, verse aardappelkroketten en wildjus
of
Roodbaarsfilet op zijn vel gebakken met jonge spinazie, paksoy, zeekraal, aardappelmousseline, kreeftenjus en grijze Noordzee-garnaaltjes
-suggestie wijn rood: Merlot, Cavernet & Syrah uit de Côte du Thongue 30€
Nagerecht
Moelleux au chocolat met vanille ijs
of
Kazen assortiment
Menu Signature
Apero
4 uitgebreide verzorgde amuses volgens marktaanbod
-suggestie aperitief: Crémant de Limoux 45€
Voorgerecht
Tartaar van zeebaars met mousse van avocado, mayonaise a la bouillabaisse, roze peper en de tempura van een Nobashi-garnaal
Tussengerecht
Kort gebakken Noorse Sint jakobsvruchten geserveerd met ravioli's van truffel, bospaddestoelen en ruccola
-suggestie wijn wit: Pinot Gris uit de Loire 30€
Hoofdgerecht
Herten-kroon met opgebakken knolselder, butternutpompoen, grondwitloof, verse aardappelkroketten en wildjus
of
Roodbaarsfilet op zijn vel gebakken met jonge spinazie, paksoy, zeekraal, aardappelmousseline, kreeftenjus en grijze Noordzee-garnaaltjes-
suggestie wijn rood: Merlot, Cavernet & Syrah uit de Côte du Thongue 30€
Nagerecht
Moelleux au chocolat met vanille ijs
of
Kazen assortiment
*menuprijs is opgesteld voor minaantal gasten, no show worden 100% aangerekend
*u kan kiezen voor 1 vast menu voor het hele gezelschap of u laat iedereen op voorhand individueel kiezen (keuzen graag 48 uur op voorhand doorgeven)
*op vraag stellen wij ook graag een vegetarisch alternatief voor
*elke menu start met 4 verzorgde amuses