!!! TAKE OUT !!!

Bien Soigné

Klassiekers van Bien Soigné speciaal voor uithaal

When the going gets tough, the tough get take out!

Op vrijdag en zaterdag voorzien wij take out in Bien Soigné tussen 16u en 18u.

Daarnaast werken we ook met 2 andere pick-up adressen:

Vrijdag ook in Mortsel (Grotenhof 44) tussen 16u en 18u

Zaterdag ook op Linkeroever (August Van Cauwelaertlaan 25) tussen 16u en 18u


!!!Your take out for the weekend!!!

vrijdag 16/4 en zaterdag 17/4

---- Bestel hier! ---

Bekijk ook alvast de instructies en bereidingswijze onderaan deze pagina.


Mediteraanse taboulé met gekonfijte kwartelboutjes 12€

Risotto met asperges, langoustines en bisque 16€

Zeebaarsfilet met broccolini, gesmolten trostomaatjes, kappers en aardappelmousseline 19€

Zwartpootkip suprème met witte en groene asperges, jonge wortels, primeur aardappelen en zachte gevogeltejus 19€

Cheese-cake met roodfruit 6€

Tarte fine van appeltjes* 6€


*tip: serveer met brood

**tip: werk af met vanille ijs


Extra goodies

Valderrama ARBEQUINA olijfolie (perfect om uw gerechtjes af te werken of gewoon met brood) 15€

Cremant de Limoux Brut Domaine Laurens Les Graimenous 15€

Rosé Cremant de Limoux Brut Domaine Laurens Les Graimenous 17€

The best grissini in town 8€


Suggestie wijn Bien Soigné: La Bottiére Julienas Beaujolais 17€

'De gamay druif op dit perceel La Bottiére 'vieilles vignes' van soms wel 50 jaar oud maken deze karaktervolle wijn. Beaujolais is back!'


Winebox in geschenkverpakking 30€

Bubbles & white: 1 fles Crémant de Limoux Domaine Laurens Les Graimenous & 1 fles Le Clos des Messieurs Reuilly

Bubbles & red: 1 fles Cremant de Limoux Domaine Laurens Les Graimenous & 1 fles La Mothe du Barry Bordeaux Superieur vieilles vignes


----  Bestel hier!  ---


De bereidingswijze:

Onze verpakkingen zijn zoveel mogelijk natuurvriendelijk met een minimum aan plastic.
De kartonnen boxen zijn dan ook zowel bestemd voor in de micro als een heteluchtoven (er komt een lichte geur vrij van het karton, dit heeft gn effect op het eten).

TIP: warm uw borden even mee op
LOGIC: men spreekt altijd over voorverwarmde ovens
DOUBLE CHECK: ken je oven, als de boxen niet warm aanvoelen zal het eten ook niet warm genoeg zijn


Tataki van zalm: schep voorzichtig de salade met de zalm uit de box/ schik terug naar ontwerp/werk optioneel af met een druppeltje sojasaus op de vis/ serveer fris*

Vitello tonato: schep voorzichtig de vitello uit en dresseer terug op het bord of consumeer recht uit het  bordje/ werk af met extra virgin olijfolie/ serveer met een broodje/ serveer fris*

Kreeft: warm de box gesloten op gedurende 15 min op 160° (de kreeft mag lauw/warm zijn)/ haal de kreeft met ravioli voorzichtig uit/ schep de overige tomaatjes over de kreeft/ serveer met een broodje

Lamskroon: zet de box eerst op kamer temp./het vlees is bleu gebakken en zal tijdens het opwarmen bij garen tot rosé/warm de box gesloten op gedurende 18-20 min op 160° (de box zelf mag goed warm zijn)/ leg het vlees even opzij terwijl u de aardappelpartjes en groenten op het bord schikt/ leg het vlees boven op/warm de saus (L) apart op (30 sec micro) en giet de saus zachtjes over

Kabeljauw: warm de box gesloten op gedurende 18-20 min op 160° (de box zelf mag goed warm zijn)/ warm de Champagne-saus (CH) en de puree apart op (30 sec micro of op een zacht vuurtje)/ neem de filet even opzij/ dresseer de puree en de groenten op het bord/ leg voorzichtig de filet er op/ werk af met de saus

Lemon merengue: het dessert zit omgekeerd in de verpakking voor uw gemak/ serveer fris*/ werk optioneel af met extra rood fruit

Moelleux au chocolat: warm op gedurende 6 min op 180°/ serveer optioneel met vanille ijs

*serveer niet recht uit de koelkast maar laat het een beetje op kamer temperatuur komen 

Tartelette van appel: warm op gedurende 10 min op 180°/ serveer optioneel met vanille ijs

Brownie: neem de brownie uit de box/ serveer optioneel met vanille ijs en/of slagroom*








Cookie policy
Bien-Soigne.be maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te surfen ga je akkoord met deze cookies. Je leest er alles over in onze cookie policy.