!!! TAKE OUT !!!

Bien Soigné

Klassiekers van Bien Soigné speciaal voor uithaal

When the going gets tough, the tough get take out!

Op vrijdag en zaterdag voorzien wij take out in Bien Soigné tussen 16u en 18u.

Daarnaast werken we ook met 2 andere pick-up adressen:

Vrijdag ook in Mortsel (Grotenhof 44) tussen 16u en 18u

Zaterdag ook op Linkeroever (August Van Cauwelaertlaan 25) tussen 16u en 18u


!!!Your take out for the weekend!!!

vrijdag  5/3 en zaterdag 6/3

vrijdag 12/3 en zaterdag 13/3

(nieuwe menu tegen 19/3)

---- Bestel hier! ---


Kort gebakken sint jakobsvruchten met pancetta en groene asperges 12€

Burrata met gesmolten trostomaten en rucola pesto (vegetarisch/lauw-warm) 12€

Ravioli van king krab met kort gebakken sint jakobsvruchten en beurre blanc 16€


Roodbaarsfilet met paksoi, Chinese kool, zeekraal, krieltjes en curry 18€

Kalfskroon met broccolini, jonge wortelen, peultjes, ovenpatatjes en thijmjus 18€


Lemon meringue 6€

Zandtaartje van gianduja en pistache 6€

Appel-tartelette 6€


Extra goodies

Cremant de Limoux Brut Domaine Laurens Les Graimenous 15€

Rosé Cremant de Limoux Brut Domaine Laurens Les Graimenous 17€

The best grissini in town 8€

Winebox in geschenkverpakking 30€

Bubbles & white: 1 fles Crémant de Limoux Domaine Laurens Les Graimenous & 1 fles Le Clos des Messieurs Reuilly

Bubbles & red: 1 fles Cremant de Limoux Domaine Laurens Les Graimenous & 1 fles La Mothe du Barry Bordeaux Superieur vieilles vignes


----  Bestel hier!  ---


De bereidingswijze:

Onze verpakkingen zijn zoveel mogelijk natuurvriendelijk met een minimum aan plastic.
De kartonnen boxen zijn dan ook zowel bestemd voor in de micro als een heteluchtoven (er komt een lichte geur vrij van het karton, dit heeft gn effect op het eten).

TIP: warm uw borden even mee op
LOGIC: men spreekt altijd over voorverwarmde ovens
DOUBLE CHECK: ken je oven, als de boxen niet warm aanvoelen zal het eten ook niet warm genoeg zijn


Ravioli van king krab en coquille's: warm de box gesloten op gedurende 15-18 min op 160°/ schep de ravioli's en coquille's er voorzichtig uit/ schik op het bord samen met de groenten en lepel de overige saus er over/ optioneel extra virgin olive oil

Burrata met trostomaatjes: warm de gesloten box kort op gedurende 5-7 min op 160° ( dit gerecht mag lauw geserveerd worden)/ haal de burrata voorzichtig uit en dresseer met de tomaatjes/ optioneel peper en zout naar smaak

Coquilles met pancetta:  warm de box gesloten op gedurende 15-18 min op 160°/ warm het sausje (S) apart op (30 sec micro)/ dresseer de coquilles met de asperges op het bord/ werk af met de saus en pancetta (pancetta mag ook gecrumbeld worden)

Kalfskroon: warm de box gesloten op gedurende 15-18 min op 160° (de box zelf mag goed warm zijn)/ leg het vlees even opzij terwijl u de aardappelen en groenten dresseert/ leg het vlees boven op/warm de saus K apart op (30 sec micro) en giet de saus zachtjes over

Roodbaars: warm de box gesloten op gedurende 15-18 min op 160° (de box zelf mag goed warm zijn)/ warm de curry-saus (C) apart op (30 sec micro of op een zacht vuurtje)/ neem de filet even opzij/ dresseer de groenten en krieltjes op het bord/ leg voorzichtig de filet er op/ werk af met de saus

Lemon merengue: het dessert zit omgekeerd in de verpakking voor uw gemak/ serveer fris*/ werk optioneel af met extra rood fruit

Zandtaartje van gianduja: het dessert zit omgekeerd in de verpakking voor uw gemak/ serveer fris*

*serveer niet recht uit de koelkast maar laat het een beetje op kamer temperatuur komen 

Tartelette van appel: warm op gedurende 10 min op 180°/ serveer optioneel met vanille ijs 








Cookie policy
Bien-Soigne.be maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te surfen ga je akkoord met deze cookies. Je leest er alles over in onze cookie policy.