TAKE OUT

Bien Soigné

Klassiekers van Bien Soigné speciaal voor uithaal

When the going gets tough, the tough get take out!

Op vrijdag en zaterdag voorzien wij take out in Bien Soigné tussen 16u en 18u.

Daarnaast werken we ook met 2 andere pick-up adressen:

Vrijdag ook in Mortsel (Grotenhof 44) tussen 16u en 18u

Zaterdag ook op Linkeroever (August Van Cauwelaertlaan 25) tussen 16u en 18u


WIJ ZIJN VOLOP BEZIG OM ONZE NIEUWE MENU VOOR TE BEREIDEN VOOR DE KOMENDE WEEKENDS

NEW TAKE-OUT MENU COMING SOON


About last weekend...

(bekijk alvast de bereidingswijze onderaan deze pagina)


Japanse beef tataki met ponzu-dressing 11€

Gegrilde gamba met risotto van kreeftenjus 15€


Dorade royale met seizoensgroenten, krieltjes en witte wijnsaus 18€

Hertenkroon met wilde bospaddestoelen en truffelpuree 18€


Tartelette van fijn gesneden appeltjes 6€

Mousse à la cappuccino  6€

Moelleux au chocolat special édition 'glutenvrij' 6€


Extra goodies

Winebox in geschenkverpakking 30€

Bubbles & white: 1 fles Crémant de Limoux Domaine Laurens Les Graimenous & 1 fles Le Clos des Messieurs Reuilly

Bubbles & red: 1 flies Cremant de Limoux Domaine Laurens Les Graimenous & 1 fles La Mothe du Barry Bordeaux Superieur vieilles vignes


----  Bestel hier!  ---


De bereidingswijze:

Onze verpakkingen zijn zoveel mogelijk natuurvriendelijk met een minimum aan plastic.
De kartonnen boxen zijn dan ook zowel bestemd voor in de micro als een heteluchtoven (er komt een lichte geur vrij van het karton, dit heeft gn effect op het eten).

TIP: warm uw borden even mee op
LOGIC: men spreekt altijd over voorverwarmde ovens


Gamba met risotto: warm de box gesloten op gedurende 15min op 160°/ warm de kreeftenjus (K) apart op (10/15sec micro)/ haal de gamba er voorzichtig uit/ lepel de risotto uit de box/ leg de gamba erop/ werk af met de saus/ optioneel extra virgin olive oil

Tataki: schep voorzichtig het rundvlees en oosterse-salade uit de box en dresseer terug naar ontwerp (of eet rechtstreeks uit de box)/ optioneel een druppel sojasaus ter bevochtiging op het vlees

Hert: warm de box gesloten op gedurende 15min op 160°/ warm de saus (H) apart op (10/15sec micro)/ warm de puree apart op (1min micro of op een zacht vuurtje)/ neem het vlees even op zij/ dresseer de puree mooi op het bord samen met de groenten/ leg het hert erop/ werk af met de saus

Dorade: warm de box gesloten op gedurende 15min op 160°/ warm de witte wijnsaus (D) apart op(10/15sec micro of op een zacht vuurtje)/ neem de vis even op zij/ dresseer de groenten en krieltjes in het midden van het bord/ leg de filet erop / werk af met de saus

Mousse à la cappuccino: het dessert zit omgekeerd in de verpakking voor uw gemak/ serveer fris/ werk optioneel af met cacaopoeder

Moelleux : het dessert zit omgekeerd in de verpakking voor uw gemak/ warm op gedurende 7min op 180° op de bakplaat/ serveer optioneel met vanille ijs

Tartelette van appel: warm op gedurende 10 min op 180°/ serveer optioneel met vanille ijs 








Cookie policy
Bien-Soigne.be maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te surfen ga je akkoord met deze cookies. Je leest er alles over in onze cookie policy.