TAKE OUT

Bien Soigné

Klassiekers van Bien Soigné speciaal voor uithaal

When the going gets tough, the tough get take out!

Op vrijdag en zaterdag voorzien wij take out in Bien Soigné tussen 16u en 18u.

Daarnaast werken we ook met 2 andere pick-up adressen:

Vrijdag ook in Mortsel (Grotenhof 44) tussen 16u en 18u

Zaterdag ook op Linkeroever (August Van Cauwelaertlaan 25) tussen 16u en 18u

Extra take-out dagen op wo 23/ do 24/ vr 25 en za 26 december

Extra take-out dagen op wo 30/ do 31/ vr 1 en za 2 januari

(menu nog niet bekend)


NEW TAKE OUT MENU ONLINE


Ravioli van beuling met gekarameliseerde appel en spekjes 10€

Tongrolletje met opgebakken artisjok, zeevruchten en kurkumasaus  10€

Vitello tonato; mi-cuit gebakken kalfsfilet met tonijnmayonaise 10€


Bosduif-filets met spruitjes, wilde bospaddestoelen en vitelotte noire 18€

Koolvis-haasje met mosterdkorst, boontjes, broccolini en witte wijnsaus 18€


Moelleux au chocolat 6€

Cheese-cake met viooltjes 6€


Bestellen doe je best een dag vooraf.

Bestel hier!



Onze menu is opgesteld voor 2 weekends, daarna verandert die weer voor de komende 2 weken.
Naargelang eventuele lockdown verlengingen schakelen we snel i.v.m. special take-out voor de feestdagen.
Met andere woorden: Kerst en Eindejaars take-out coming up!

De bereidingswijze:

Onze verpakkingen zijn zoveel mogelijk natuurvriendelijk met een minimum aan plastic.
De kartonnen boxen zijn dan ook zowel bestemd voor in de micro als een heteluchtoven (max160°).

TIP: warm uw borden even mee op
LOGIC: men spreekt altijd over voorverwarmde ovens

Ravioli van beuling: warm de box gesloten op gedurende 15min op 160°/neem de ravioli's er voorzichtig uit/leg op het bord met daarop de appeltjes/ schraap de saus en spekjes uit en werk af/ optioneel extra virgin olive oil

Tongrolletjes: warm de box gesloten op gedurende 15min op 160°/ neem de rolletjes en zeekraal er voorzichtig uit/ leg even opzij/schep de zeevruchten met de rest van de groenten op het bord/ leg de tongrolletjes daarop/ werk af met resterende saus en zeekraal

Vitello tonato: schep voorzichtig met een platte spatel onder het fijn gesneden vlees/ deze zal onvermijdelijk als een harmonica een beetje samenkomen/ maar u kan die dan op het bord terug open trekken/ optioneel extra virgin olive oil

Bosduif: warm de box gesloten op gedurende 15min op 160°/ warm de saus apart op (10/15sec micro)/ neem de filets even op zij/ dresseer groenten en  aardappel in het midden van het bord/ leg de filets erop/ werk af met de saus

Koolvis: warm de box gesloten op gedurende 15min op 160°/ warm de witte saus apart op (10/15sec micro/ neem de vis even op zij/ dresseer groenten en aardappel in het midden van het bord/ leg het haasje erop (vel naar boven)/ werk af met de saus

Moelleux au chocolat: het dessert zit omgekeerd in de verpakking voor uw gemak (haal uit de plastic)/ warm op gedurende 7 min op 180° (mag op de rooster vd oven)

Cheese-cake: het dessert zit omgekeerd in de verpakking voor uw gemak/ server fris en werk af met de eetbare viooltjes

Cappuccino mousse: het dessert zit omgekeerd in de verpakking voor uw gemak/ serveer fris en werk optioneel extra af met cacao

Appel-tartelette: warm op gedurende 10 min op 180°/ serveer met vanille ijs 






Cookie policy
Bien-Soigne.be maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te surfen ga je akkoord met deze cookies. Je leest er alles over in onze cookie policy.